Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012

Hemma

Av Helena - 11 augusti 2012 12:42

Då är man åter tillbaka i hemmets lugna vrå. Efter 14 dagar "på flykt" och 14 dagar hemmasemester så är de dags att börja joba på måndag. Dessa 4 underbart härliga semesterveckorna har fyllts med en massa roligheter. 


Vi började med att gå ut starkt och tillbringade 4 härliga dagar i Åhus och bechhandbollen där. Dag ett slutade med ett stukat finger för L så dag 2 blev de inget spel. Men vi följde tjejernas kamp från läktarplats iaf. De slutade med A-slutspel, men tyvärr åkte de ut redan i 8-delsfinalen..  :( Bättre gick de dag 3 o 4. L var redo för spel igen. Denna gången i åldersklassen över dem. Alltså i F-97. Deras nya tränare var de som skulle ta hand om tjejerna dessa 2 dagar. Vilket gick riktigt bra. De slutade med en Final match. Visserligen i C-slutspel. Men iaf. De fick silver. Vilket är bra gjort. Härligt tjejer. 


De följande dagarna tog vi de bara lungt. Njöt av att vara lediga. Gjorde lite dags utföyckter till Nova o så..  Inget speciellt. På fredagen var de åter dags för handboll. Denna gången var de läktarplats som gällde och 4 nationsturnering i Kristianstad. Vi fick se Sverige slå Norge samt Danmark vinna över Serbien. =) En uppladdning inför OS. Och nu när herrarna har tagit sig till OS-final så känns de lite extra att man sett dem live lite innan..  ;) 


Helgen tillbringades i godavänners lag. L´s ena tränare med familj kom  ner o grilla en kväll. Mys!! Kvällen efter var de dags för bästisen o hennes familj att komma. Lika trevligt de. Dagen efter så körde vi hem L till sin pappa o E hade bestämt sig för att åka till Blekinge o hälsa på. Vi, jag och älskling, bestämde oss för att köra honom upp. Så även vi fick träffa M. Ett besök på glassiären o sedan hem igen blev de. 


Resten av veckan bjöd på lite egenmys för mig o älskling innan de var dags att packa o hämta L för att ge sig av mot Sthlm o 14dagar på ön. 

Där blev de mest att vi sola o bada. Läste o myste. L o älskling var duktiga o skrapa o måla gavlen på huset. Men annars gjorde vi inte så mkt. Slappade o tittade en del på OS. Var ju handboll dagligen o de kunde vi ju inte missa.  ;) Efter en vecka på ön så kom svåger o svägerska med alla barnen ut. Härligt. L fick en ny beundrare i J som är 4 år. =) Han följde henne vart hon än gick. Och väckte henne varje morgon genom att krypa upp i sängen o kittla henne..  ;) Dagarna flöt på o vi bara slappade. Efter 12 dagar på ön var de dags att ta sig tillbaka till stan. Lite trist. men samtidigt var inte vädret de bästa och då kunde vi ju lika gärna sitta i stan som att vara i stugan. 

Onsadgen bjöd på kräftskiva hemma hos H o J. Lika trevligt som vanligt. Annars tog vi de bara lugnt. 

Torsdags kväll blev de bio o middag i Kista. Var och såg Cockpit. En rikgtigt bra film för att vara svensk. 

Fredagen bjöd på hemresa. Efter att ha tillbringat 4 underbara veckor med älskling var de fruktansvärt jobbigt att behöva skiljas åt på centralen..  :( men vi ses ju snart igen..  =) 


Om bara en dag är de dags att återgå till jobbet. De är med skräckblandad förtjusning kan jag säga. Har ju 14 dagar som administratör framför mig. Även om jag gjorde en vecka innan semestern känns de som om allt jag gjorde då har flugit ur skallen, och jag ska nu börja lära mig på nytt. Men vi får väl se. 


Nu ska jag iaf fixa lunch till L som har varit på träning. Den första i raden av många under hösten. De kommer att bli en händelserik höst, med sonen som ska börja gymnasiet o flytta hemifrån samt dottern som ska träna för en plats i skånelaget. Vi får väl se var detta slutar.. 


Puss <3<3

 
 
Ingen bild

/Fredrik

11 augusti 2012 17:11

Vi har varit på Furuvik också, älskling :)

Helena

11 augusti 2012 21:01

Japp de har vi.. =) Och där vann jag en massa godsaker =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 20 september 2014 16:09

Sitter o läser genom vad jag skrivit under de senaste åren. Och de som är skrämmande är att allt fortfarande är aktuellt. Om än i lite större skala på vissa punkter. :( Detta innebär kanske att de är så här mitt liv ska se ut? Jag vet inte. Men en sa...

Av Helena - 22 december 2012 13:40

Varför måste man hela tiden berätta vad man gör eller ska göra?  Spelar en del Yatzy online. Och många av dem man spelar med berättar hela tiden när de ska avsluta ett spel om vad de ska göra istället för att spela. T.ex att nu ska jag iväg o handl...

Av Helena - 17 december 2012 13:55

Vila i frid du kära kollega och vän.   Tack Kristina för att du sjöng denna underbara visa så vackert i morse.  ...

Av Helena - 22 oktober 2012 08:30

Jaha så var de måndag igen. Helgen går så fort när man är ledig. :( Gillas inte. Skulle vilja att de var felr dagar i en helg än bara 2. Har ju haft älsklingen här o de har gått alldeles för fort.  I lördags var vi med MaPa i Dragör o handla. Lr ja...

Av Helena - 3 oktober 2012 08:22

Då är de dags igen. Hoppas bara de är ngt övergående. E har börjat strula med skolan igen. Se om de hjälper att han får byta rumskompis. För tydligen kommer han inte överens med den killen han bor med i dag.  Så vi får väl se.  Man blir lite orolig...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards